Jöhetnek az indonéz gasztroturisták!

Borászportál
2014. szeptember 19., 09:28


Újabb, a hazai konyhát és budapesti éttermeket méltató írás jelent meg, ezúttal az indonéz Peak magazin Gourmet & Travel című kiadványában - adta hírül a Magyar Turizmus Zrt.
Jöhetnek az indonéz gasztroturisták!
 
Az indonéz lapban megjelent cikk írója, Jennifer Chen tavaly októberben látogatott hazánkba, a Magyar Turizmus Zrt. által szervezett, a csúcsgasztronómiánkat bemutató tanulmányút keretében.
 
Az írónő a lap legfrissebb számában részletesen ír az Onyx-ról, hazánk második Michelin-csillagos étterméről, és kiemeli az ottani séf, Széll Tamás 2012-es Bocuse d'Or szakácsolimpián elért előkelő tizedik helyét is. Ismerteti az olvasókkal a csokoládékészítés szabályait is, melyeket a fővárosi Rózsavölgyi Csokoládéban ismert meg látogatása alkalmával. Részletesen ír a Tokaji borvidékről, az édes borokról, s még számos budapesti étteremben szerzett benyomásáról is. Említi többek között az ÉS bisztrót, a Zóna és a Pierrot éttermet is.
A Peak Magazin havonta megjelenő életmódmagazin, mely több is, mint egyszerű magazin: a sikeres emberek lapjaként tartják számon, mivel fontos szervezetek és multinacionális cégek partnermagazinja. A lap Gourmet & Travel kiadványa, negyedévente jelenik meg, elsősorban a luxus életstílus újdonságait és a gasztronómiai különlegességeket mutatja be az olvasóknak.
A kiadványt Malajziában, Indonéziában, Hong Kongban és Szingapúrban terjesztik.
Winelovers borok az olvasás mellé