Szexbomba Győrben!

Borászportál
2014. augusztus 13., 22:48


Hatvan pincészet kínálatából válogathat a közönség a jövő hétvégén hetedik alkalommal megrendezendő Győri Bornapok - bor-, borlovag és gasztronómiai fesztiválon, amelynek sztárfellépője szombaton este Tom Jones lesz.
Szexbomba Győrben!
 
Az eseménysorozat idén a korábbiaknál nagyobb hangsúlyt fektet a gasztronómiára.
 
A szervezők a rendezvény sajtótájékoztatóján arról beszéltek: a folk és a cigányzene mellett azért kapott különös hangsúlyt a program összeállítása során a dzsessz, mert ez a műfaj illik leginkább háttérzeneként a borozgatáshoz. Így a cimbalomcentrikus Cimbalikum mellett csütörtökön a Marching Jazz Band és a Molnár Trió, pénteken a gasztrofolkot játszó Borra-való és a dzsesszes-latinos műsorral érkező Emilio Band és a Swing Á la Django, szombaton a szintén latinos Canarro, vasárnap délelőtt a gyerekeknek játszó Kiskalász Együttes, délután pedig Boggie fellépése kapott helyet a műsorban.

A Tom Jones-koncert kapcsán Domanyik Eszter, a győri városháza sajtófőnöke jelezte: több tízezres tömegre számítva több száz méter hosszan lezárják a helyszínt, az 1-es főút belvárosi szakaszát, a "nyárzáró koncertet" pedig tűzijáték követi.
Winelovers borok az olvasás mellé