Radics Barna kóstoló a BH Liget üzletében, szeptember 17.

Neked is az a tokaji bor a kedvenced amelyben patikamérlegen mérték ki a harmóniát és az egyensúlyt az illat és az ízvilág között? Amely olyan, mintha magába egy szőlőfürtbe haraptál volna bele?
Tudod, hogy azt az illatos Sárgamuskotályt keresed de nem tudod, hogy kitől? Tudod, hogy Radics Barnától keresed azt a "nagyon finom" bort csak nem tudod a nevét? Akkor gyere el és minden kérdésedre választ kapsz 2014. szeptember 17-én (szerdán) este 7-kor!
A kérdésekre a választ maga a kohómérnökből lett borász, Radics Barnabás fogja megválaszolni. Barni életét és tevékenységét mindig is az új útkeresés határozta meg - a mai napig is. Az a személyiség, akit nem lehet beskatulyázi vagy korlátok közé szorítani. Csak azért a végletek embere, hogy a két véglet között megtalálja az arany középutat. Annak ellenére, Somlón nőtt fel a Balatonnál teljesen természetes volt neki, hogy Somlót hátrahagyva Tokajban fog borászkodni. Mint ahogy abban is biztos volt, hogy egy Miskolcon megszerzett kohómérnöki diploma nem lehet az akadálya annak, hogy borász legyen. És igaza is lett -  a mi legnagyobb szerencsénkre.
Amit biztosan meg fogunk kóstolni:
  • Fűszeres Tramini (2012)
  • Pionír Blend (Furmint-Hárslevelű-Tramini-Sauvignon Blanc - 2013)
  • Pionír Syrah (2012)
  • Tokaji Furmint (száraz - 2012)
  • Tokaji Hárslevelű (félszáráz - 2012)
  • Pazar Furmint (félszáraz - 2011)
  • Tokaji Sárgamuskotály (félédes - 2012)
  • Tokaji Hárslevelű (édes - 2012)
A belépő 1500 Ft, amelyből 500 Ft levásárolható. A belépődíj tartalmazza a borkóstoláshoz felszolgált szokásos falatkákat, illetve a tombolát.
Az estén  a már nagy sikerrel bemutatkozott Donum Terrae magolajai és natúr magkrémjei is újra kóstolhatók lesznek.
A szervezők tudatában vannak a „sok ember kis helyen is elfér” közmondásnak azonban minden kedves jelentkezőt arra kérnek, hogy az üzlet véges befogadóképességének (max. 40 fő) köszönhetően részvételi szándékukat minél előbb jelezzék az érkezők létszámának megjelölésével e-mailben!
Jelentkezés: http://www.borhalo.com/liget oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Csizmadia Miklós, üzletvezető
Telefon: +36 30 219-39-39
E-mail: liget@borhalo.com
Cím: 1078 Budapest, Murányi utca 15. (A Thököly úti CBA és a Garay téri piac között a Schola Europa Akadémiával szemben)
Web: www.borhalo.com/liget
Facebook