Mészáros borok kóstolója a Borháló Pécs üzletében, október 17.

2014 októberét írjuk, izgalmas időszak ez a Borháló Pécs üzletének, a szüret ideje, új borok érkezése, de nem utolsó sorban 1 évesek lettek! Ezen alkalomból  október 17.- én, pénteken, 18 órától Mészáros Borkóstolót tartanak vendégborászunkkal Mészáros Péterrel!
Joggal érezhetik úgy a szervezők, hogy ennél talán csak az lenne nagyobb esemény ha maga a SZŐLŐ jönne el hozzájuk.
És a születésnapos program:
18 órától - Érkezés - 1 pohár pezsgő mindenkinek!
Mészáros Borok kóstolása:
  • Chardonnay
  • Pinot Noir Rosé
  • Kadarka
  • Cabernet Sauvignon-Franc Cuvée
  • Merlot
  • Cabernet Franc
  • Syrah Reserve
  • Hidaspetrei Cabernet Franc
 
A borkostolóra a belépődíj 1500 Ft-, mely tartalmazza az összes tétel megkóstolását, ebből 500 Ft levásárolható a kóstoló végén.
A szervezők kérése, hogy a nagyon nagy érdeklődés miatt, az üzletben regisztráljanak, nehogy lemaradjanak erről a különleges estéről.
Arra is szeretnénk a tulajdonosok felhívni a figyelmet, érdemes párban vagy kísérővel érkezni, egyedül ugyanis ÉLETVESZÉLYES Szekszárdi borokat kóstolni.
Jöjjenek el minél többen és érezzék magukat nagyon jól a 2012 év pincészetének borbemutatóján!
Nagyon sok jelzőt elhasználtak már a szervezők az egy évünk alatt, ezért keresniük kutatniuk kell, de mégsem teszik meg, mert ez teljesen ellentétes lenne a Mészáros Borház által képviselt értékeknek, mint mértékletesség, hagyományok tisztelete és a boraikból áradó szeretet és életrevalóság hangsúlyozása.
Mészáros Borház borait kóstolva  a szeretet a szerelem, az érzékiség egyre mélyülő és örvényként beszippantó erejét érezhetik nem véletlenül fordítja a tengerentúli a szekszárdit Szex R.D -nek.mint Szex Reaseach and Development (Szex Kutatás Fejlesztésként) az is lehet, hogy a borkóstoló egy kutatás fejlesztés része lesz, az majd a végén derül ki!!!
Amióta az üzletvezetők elindították a Borkereskedést  azóta töretlen a lelkesedésük a Mészáros borokkal kapcsolatban és ha elhiszik ha nem,  2013 Október 8.án először  egy 2 literes Mészáros Pinot Noir Rozét adtak el.
Jelentkezés: www.borhalo.com/pecs1 oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
Elérhetőségek:
Fürtös Gábor, üzletvezető
Mobil: 72/212-811
E-mail: pecs1@borhalo.com
Cím: 7623 Pécs, Mártírok útja 19.
Web: www.borhalo.com/pecs1
Facebook: www.facebook.com/borhalopecs