Tóth Ferenc borainak kóstolója a Borháló Zugló üzletében, október 22.

Budapest - Az Egri Borvár méltán kedvelt borait személyesen Tóth Ferenc lánya, Tóth Katalin mutatja be a vendégeknek október 22-én szerdán. Az eddig megszokottól eltérően a kóstoló most 17h-kor fog kezdődni.
A helyszín: a Borháló Zuglói üzlete.

A kóstolásra kerülő borok:

  • Egri Leányka 2012 – Egy olyan szőlőfajta, mely tényleg illatával, üdeségével és könnyed bájával hódít.
  • Egri Csillag 2012 – Ez a bor a méltán híres vörösbornak az Egri Bikavérnek a fehér párja. Ha a bikavér a vörösborok Dobó Istvánja, akkor az Egri Csillag büszkén viselheti a fehérborok Cecey Évája címet.
  • Kadraka siller 2013 - Már nem rozé, még nem vörösbor. Ezt a színe is igazolja. A rozé sikerének farvizén evezve megtudod, hogy miért éli újra reneszánszát Magyarországon a siller.
  • Merlot 2012 - Érett gyümölcsösség, mély jelenlét árad ebből az erőt sugárzó, de gyengéd borból. Mélyvörös színe áthatolhatatlan, illata varázslatos. Jellemzően a meggyes és csokoládés ízek jelentkeznek intenzíven.
  • Cabernet Sauvignon 2011 – Egy francia úriember Egerben. Rubinvörös színű egy kis barnás reflexekkel. Illatában szeder, feketeribizli, erdei avar keveredik a fás jegyekkel.
  • Meglepetés bor
  • Pentaton cuvée 2012 – A Kékfrankos-Merlot-Cabernet Sauvignon-Kadarka-Pinot Noir ötös fogatának a paripái egyenként is csodálatosak de így együtt, egymást támogatva, erősítve mutatják meg az igazi nagyságukat és erényüket.
  • Éden (Merlot) 2011 – Miért kéne megmagyarázni azt, ami jó és sikeres? Ráadásul mindenki kedvence. A Merlot édes mosolyával mindenkit magába bolondít.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát jelezze minél hamarabb válaszlevélben. A jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében nyugtázzák a szervezők.
Jelentkezés: www.borhalo.com/zuglo oldalon a hírlevél feliratkozás felületen, majd jelentkezzen emailben vagy az üzletben.
A Borháló Zuglói üzlete várja a jelentkezését és a személyes találkozást!
Elérhetőségek:
Fülöp András, üzletvezető
Mobil: +36 20 3980704
E-mail: zuglo@borhalo.com
Cím: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 77. (Mogyoródi út - Nagy Lajos király útja kereszteződés, a Tesco expressz és az angol ruhabolt mellett)
Web: www.borhalo.com/zuglo
Facebook:  www.facebook.com/borhalo.zuglo