Chateau Teleki Muzeális Szelekció borvacsora a Pavillon de Paris étteremben, október 30.

A Pavillon de Paris étterem hamarosan Pavilon néven folytatja tevékenységét. Téliesítették a pavilont, a konyhát immár Szabó Ferenc séf vezeti, megújul a név és az étlap.
Nem változik a gyönyörű kert, az elkötelezettség a magas színvonalú vendéglátás iránt, és továbbra is tervezik tematikus vacsorák rendezését.
Az első ilyen rendezvény a Csányi Pincészet - Chateau Teleki Muzeális Szelekció borvacsora lesz, 2014. október 30-án, 19.00 órai kezdettel.
Szabó Ferenc séf és Gál József vezérigazgató-borász közös ajánlata az estére, egyedülálló - eddig sehol be nem mutatott - muzeális tételekkel:
Amuse Bouche
  • Ráktatár / Teleki 2,5 bar Gyöngyöző Rosé Cuvée 2013
Menü
  • Préselt malaccsászár, balzsamecetes jus / Reserve Cuvée (Cabernet Sauvignon-Cabernet Franc) 1995
  • Cékla krémleves, brillat savarin / Chateau Teleki Cabernet Sauvignon 2002
  • Pecsenye kacsamell, szilva jus, fenyőmagos gersli rizottó / Chateau Teleki Merlot 2003
  • Birsalma sorbet
  • Gemenci szarvas bélszín, vargányás polenta, kékáfonya mártás / Chateau Teleki Cabernet Franc 2002
  • Levendulás aszalt barackos pite, Valrhona csokoládé / Elegance Cuvée 2007
  • Digestive:  Elegance Cuvée 2003
 
Cím: 1011, Budapest, Fő utca 20.
A borvacsora ára 14.900,- Ft/fő.
Asztalfoglalás: +36 20 509 3430